Plutselig var jeg en blogger, gitt.

Blogg.no var så vennnlige å ønske velkommen til min nye blogg for meg, men følte jeg måtte utdype. Jeg er en av de tusenvis som "blogger for min egen del". Kanskje tusenvis er å underdrive, for ifølge siden her er det over tusen nye blogger bare i dag. Syke tilstander. Så selvom jeg egentlig ikke er helt enig med meg selv om at det er mulig å kun ville blogge for seg selv (da kunne jeg jo like gjerne hatt en old fashioned dagbok - med lås, gjemt i en skoeske i skapet) er det vel det det blir til. For sjansene for at noen finner frem til akkurat denne bloggen blandt så mange er vel ikke veldig sannsynlig. Eller? Enlighten me, bloggverden.

Litt om meg:

- Jeg er 22 år ung, men ble født gammel.

- Jeg studerer krig og fred og politikk og sånn.

- Jeg har ikke tro på at studiene mine kommer til å føre noen vei.

- Jeg er selverklært rettskrivningsnazi, men skriver med vilje feil noen ganger. Stay tuned. (som dere ser ovenfor: "blandt" er et eksempel.)

- Jeg er fullstendig inkompetent når det kommer til data. Dette er nyheter for meg, men oppdaget det da jeg skulle leke meg litt på bloggen min. (Hallo bloggen. neida. joda.) Jeg har vært (ok da, er) av den oppfatting at en stor andel av Norges bloggere ikke akkurat har MENSA ambisjoner. Se der ja, nå skremte jeg vel bort de 4 personene som ifølge statistikken her har vært innom allerede. Det er forresten over all forventning, jeg så for meg at 4 lesere kunne være en fornuftig målsetting for tja, det neste året tilsammen? Men det var data jeg snakket om. Noen ganger mistenker jeg at jeg har ADD. Altså ADHD uten hyperaktivitet. For det er jeg IKKE. Hyperaktiv that is. Jeg er nemlig over gjennomsnittlig lat. Se der ja, nå gjorde jeg det igjen, sporet av. Altså: DATA. jeg skulle prøve å legge inn en flott liten header slik alle de kule barna har, men så klarte jeg det ikke! Jeg har lastet ned alt jeg kommer på av datating. Java osv. Skjønner ingenting jeg. Teknologi er ikke min venn.

- Lat ja, allerede nevnt i det forrige punktet mitt, men dette er noe som må utdypes: jeg er virkelig sykelig lat. Derav blogging. En "aktivitet" som kan utføres fra sofakroken: Halleluja sier jeg.

Nei, nå skal jeg fortsette å leke litt med denne siden, kanskje jeg får opp et bilde eller to snart, følte bare for å si hei. Selvom jeg ikke vet om jeg sier hei til noen, eller bare til daten. Er det småpatetisk? Skal jeg legge bloggingen død allerede, og heller sosialisere med ordentlige mennesker? Neh, I'll give it a shot.

Prekæs.

9 kommentarer

Sophie

22.nov.2010 kl.15:06

Lovende! Lykke til med data problemene:P

bloggsafolk

22.nov.2010 kl.16:13

Sophie: takker og bukker. Bare å si fra hvis du vet hvorfor jeg ikke klarer å få opp en sånn fin liten boks på siden av bloggen, med mailadresse etc.. Noob nemlig. (Men se, jeg har da hvertfall sjargongen inne.)

LexieV

23.nov.2010 kl.01:10

Nahsj. Jeg kan ikke data jeg heller :P Det er for mye stress.

Brit

23.nov.2010 kl.11:26

Haha, jeg liker det. Nå har du allerede to av de fire leserne. Trenger man egentlig mer?

bloggsafolk

23.nov.2010 kl.19:24

Brit: Hehe, i grunnen ikke!

BlogShout

25.nov.2010 kl.22:07

Velkommen til bloggverdenen!!!

Frustrerte Heidi

26.nov.2010 kl.07:50

Prekæs? Døm siærn'te det når døm kommer fra Oshlo!

Jeg fant jo i alle fall fram til bloggen din, men det var kanskje fordi du fant min først? Jeg leser nesten ikke andre sine blogger nemlig :-)

Og jeg fant den enda du hadde skrevet FEIL url til deg selv! Slapp av, jeg har rettet det opp for deg.

P.s Jeg blir fryktelig redd når rettskrivningsnazier leser på bloggen min.

thaliana

05.jan.2011 kl.22:32

Jeg fant bloggen din! Og er rettskrivingsnazi selv:P Sliter litt med dataer gjør jeg også, hehe.

Maria

17.feb.2011 kl.01:53

hehe, du fant meg først, så nå er jeg en spent, (tvungen?) følger av din blogg ;) Jeg kan godt hjelpe deg litt med disse dataproblemene dine hvis du vil. Kan en anelse html, og så kan jeg veilede deg over til noen andre som har spesialisert seg på å hjelpe folk - gratis!

Lykke til med boggen din!

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus