My name is Kleint. Jævlig Kleint. (Blåmerker og nakensjokk)

I dag sto jeg opp, sola skinte og leiligheten var på mirakuløst vis blitt skinnede ren over natta. Det er en av fordelene med å bo med en insomniac. Det visste jo ikke dere, men nå vet dere det. Det er ikke SÅ fett når han bestemmer seg for å spille Mario kl 5 om natta (for da har jo ikke jeg noe annet valg enn å rulle ut av senga og bli med på morroa), men hvis han bruker tiden på å vaske litt er det coolio. Jeg satt meg ned i sofaen og NØT min daglige liter med kaffe. Dette er faktisk en milepæl i den tiden jeg har bodd her, for til nå har det vært så rotete i stua at jeg ikke har klart å finne sofaen. En av de andre jeg bor med la ut på en ekspedisjon opp Mt.Garbage for en ukes tid siden, men vi har ikke funnet henne igjen enda.

 

Hvertfall. Der satt jeg og var egentlig temmelig fornøyd med livet. Vi har PRIME utsikt mot bussholdeplassen, noe som betyr at jeg daglig morer meg med å se folk løpe etter bussen, alternativt ta museskritt på høye hæler for så å kysse isen. Det er seriøst glattere ute enn Didrik Solli Tangen.

Her ute på bøgda går bare bussen til skolen en gang i timen så jeg må hver morgen gå dypt i meg selv og ta valget om jeg skal komme til skolen før middagsserveringen stenger ELLER sitte i stuevinduet og le av folk som faller. Ja jeg vet, tough choice. Vanligvis velger jeg naturligvis vinduskarmen. Men i DAG dere, i dag HOPPET jeg inn i mine infamous sjokkrosa ullstrømpebukser og la i veg mot busstoppet. Jeg var i en tilstand av midlertidig insanity pga. den gode starten på dagen. Leiligheten luktet grønnsåpe og jeg skulle endelig kjøpe pensumbøkene. Vi har eksamen om en uke. I tillegg hadde jeg avtalt at vaktmesteren skulle skifte dusjhodet, for det har lekket i en måned. Jeg liker å utsette ting.

ALTSÅ. Der gikk jeg. Jeg vinket hovmodig gjennom vinduet til alle bustehodene som akkurat hadde stått opp. "Litt seint ute eller? Høhø, JEG er på vei til skolen jeg. Liker å starte tidlig vettu, høhø." Hovmod for fall, er det ikke det det heter? Jeg vet bare at jeg plutselig lå LANGFLAT på gårdsplassen. Glatt sa folk. Det hadde jeg glemt.

Vanligvis ville jeg ledd av meg selv sammen med de jeg gikk med, men HERREGUD så kleint det er å falle når du er alene! Hva gjør man liksom? Reiser seg opp og ler litt for seg selv? Det er kleint. Ligger nede for å summe deg litt fordi du faktisk fikk ganske vondt? Det er HVETFALL kleint. Jeg hadde i tillegg falt midt i en dam. Det skal ikke være dammer ute nå, for det er som nevnt freezing her. Derfor ble jeg mildt sagt jævlig skeptisk til hva i alle dager det var jeg hadde falt it. Jeg så meg rundt mens jeg kjente vannet, (la meg leve i denial, jeg har bestemt meg for at det var vann) trekke inn i ullstrømpebuksa mi. Ull er fett mot kulde, men ikke LIKE fett hvis det er gjennomvått. Jeg løp (ok prøvde å løpe, så mer ut som Bambi) tilbake til leilighetens trygge favn. Sukk. Det var DEN starten på dagen liksom. En ting som hvertfall var sikkert var at jeg ikke skulle bevege meg ut igjen før jeg hadde fått en varm dusj, tørre klær og det potensielle publikummet i vindene hadde gitt opp å vente på et encore.

 

Ahhh. Varm dusj.

Jeg hadde endelig summet meg litt og skylt av "vannet". Klar for nytt forsøk. Her jeg bor har vi hvert vårt rom, OG hvert vårt bad. Total privacy. Jeg låser alltid døra til rommet når jeg dusjer for da kan jeg sprade rundt på rommet au natural. Jeg fulgte min vanlige rutine. Ut av dusjen. Ristet litt på håret. Åpnet døren. Også.. kom hukommelsen tilbake. Vaktmesteren ja. "Hei..........................." Føkk.

20 kommentarer

bloggsafolk

26.nov.2010 kl.14:36

Btw så har jeg allerede innsett at jeg ikke har en lysene karriere innen Paint.

rebecca heldal

26.nov.2010 kl.14:43

sv: TUSEN TAKK <3 jeg setter veldig pris på det. Jeg føler meg utrolig dum som sender rundt link på en hver blogg, og jeg får veldig dårlig samvittighet av det, siden jeg ikke liker å spamme. Så tusen takk <3

inger zadig

26.nov.2010 kl.15:35

Haha, jeg skulle ut og spise med en kompis igår, og da jeg stresset over veien holdt jeg på å miste balansen foran masse folk. "oi, det var såvidt!" sa jeg og smilte mot de som så mot meg. "Det er skikkelig glaAAA" og så trynte jeg på alle fire.

mythologein

26.nov.2010 kl.17:00

hahaha, ser det så jævlig for meg her jeg ligger å rister.. Jeg har prøvd ut ulike scenarier(?) når jeg har vært å tryna på glattisen, men det føles like forbanna kleint uansett! I fjor på denne tiden var jeg å ramla på isen utenfor Solsiden i Trondheim, noe som resulterte i at jeg nesten slet leddbåndet (au ja), det var vel sånn ca. 4 personer av i alt 50-60? som kom for å hjelpe meg der jeg lå totalt hjelpesløs.. kom ambulanse og hele pakka, så du kan vel si at dette var et ekstra kleint tilfelle. Jeg blir enda flau når jeg tenker på det..

dinaeugenie

26.nov.2010 kl.20:05

Veldig kul blogg <3

x

26.nov.2010 kl.21:33

HER ute på bøgda går bussen til skolen bare en gang, punktum :p

bloggsafolk

26.nov.2010 kl.23:49

x: Heheh, ja jeg vet at jeg egentlig ikke har noe å klage over.. Men jeg er vant til at den går hvert 5. minutt!

Toonje <3

26.nov.2010 kl.23:57

bloggsafolk: Du å :)

SQZ

27.nov.2010 kl.00:10

snakk om en vellykket dag, hmf :o

Lone

27.nov.2010 kl.01:01

Det tøffeste en kan gjøre i sånne situasjoner er vel nesten bare å "go with thw flow" og lage en engel i den lille pissdammen du befinner deg i. HAH. credz

neneva

27.nov.2010 kl.01:36

Haha, det er sykt glatt ute nå! Kleint å dette :( gjør det alltid.

ZOO

27.nov.2010 kl.12:01

SV: Takk!

Linn Marita - På slanker'n!

27.nov.2010 kl.12:28

Sv: Ja ser den! :p haha, mamma sleit skikkelig med å holde seg..

Victoria Venbakken

27.nov.2010 kl.15:43

haha, sånt er kleint! men også morsomt i ettertid da :)

bloggsafolk

27.nov.2010 kl.17:20

neneva: Ja småkleint gitt. Og enda kleinere å stå naken foran vaktmesteren RETT etterpå. Konge start på dagen..

bloggsafolk

27.nov.2010 kl.17:50

Lone: Godt tips! Det skal jeg jaggu gjøre neste gang.

Linn

27.nov.2010 kl.23:09

Haha, for en dag! Vaktmesteren ble sikkert kjempeglad?

Forresten tror jeg du er ca like flink som meg til å lage bilder;p

Dilli

27.nov.2010 kl.23:19

Nice start på dagen ja.. ;)

Celina

28.nov.2010 kl.01:00

Innlegget er lagt ut på BloggFeber ;D

bloggsafolk

29.nov.2010 kl.16:04

Celina: Kult:) Takk for det.

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus