Du har garantert ikke noe viktigere å gjøre..

...enn å se denne. Og - hvis du er enig, skrive under på oppropet. Hvis du hadde tid til å trykke deg inn hit har du tid til å bruke 163 sekunder på et viktig tema. Kanskje til og med lære noe. Tenk gjennom det, hva komme du egentlig til å bruke de neste par minuttene på? Det har ikke kommet noe nytt på facebook. Den kommentaren på det nyeste innlegget ditt kommer ikke til å forsvinne. Se den. Seriøst. Do it.

12 kommentarer

danian

30.nov.2010 kl.11:17

fy søren sier jeg bare nå har jeg lært noe nytt men er ikke stolt av det jeg syns jenter ikke skal se seg selv ettte utesne men helheten i eg selv det er så dumt og velge en kjæreste etter bare utsene det er personligheten som teller

Wendys

30.nov.2010 kl.12:21

Fy søren, sett denne dokumentaren før. Blir så forbannet! Skjønnehetsidealene i dag er ikke som før, nei. Ikke rart når alle modellene i bladene er kleshengertynne og ser ut som porselen i trynet. Fort å glemme at de er retusjerte O_o

SV: Takk. da må jeg nesten si ditto. Er en grunn til at jeg stadig returnerer til bloggen din ;P

Nina Ballerina

30.nov.2010 kl.12:54

Men hva gjør det egentlig å få plakater merket?

Vil vi ikke hele tiden kunne klare å finne ¨på nye ting vi ikke er gode på - eksempelvis retusjering av egen bilder..

Bortsett fra det vil jeg si, takk for en bra blogg jeg kan lese :)

mythologein

30.nov.2010 kl.13:01

Alle jenter skulle egentlig gått medier og kommunikasjon, for der lærer vi om akkurat disse tingene. Tror de hadde fått et godt spark virkelighet oppi rompa da..

Har prøvd å vise ulike bilder til samboeren min av retusjerte reklamer for å vise han hvor uekte det er, men han ser det merkelig nok ikke. Finnes nok ikke et menneske i verden som ser så feilfri ut som reklamene nå idag... Bra at du postet dette, folk trenger en dose virkelighet!

Alle mediefolks slagord: Maybe it's photoshop

bloggsafolk

30.nov.2010 kl.13:11

Nina Ballerina: Godt spørsmål. Det er ikke sikkert det kommer til å gjøre noen forskjell, den ser jeg. Men jeg mener at alle tiltak som KAN hjelpe ungdom til å slutte og sammenligne seg selv med datafigurer, er et tiltak som er verdt å prøve ut. Spiseforstyrrelser har hatt en eksplosiv økninig, og noe må jo ligge bak denne utviklingen. Reklame har jo lenge blitt forskjønnet, men aldri før til den grad som det blir nå. Reklamebyråene ansetter egne "photoshoppere" som ikke bare retter ut litt hud og dekker et par føflekker, men forandrer på kroppsdeler. Modellene er rett og slett ikke anatomisk riktige etter de har gått gjennom dataprosessen..

Så.. jeg tenker at dette er noe som fortjener økt fokus. Cudos til kjendisene som nekter å la seg retusjere!

(Og takk for at du liker bloggen, right back at ya!)

Linn

30.nov.2010 kl.14:56

Har sett denne før, men da jeg skulle inn på siden deres var det noe tull så jeg fikk ikke signert oppropet.. Skal få ordnet det iløpet av dagen tror jeg.

Det er egentlig ganske sykt å tenke på hvor retusjert bilder og film faktisk er. Og jeg vet godt hva de bildene har å si for selvbildet for å si det sånn.

SV: Tusen takk, alltid gøy å få høre slikt!:)

Gleder meg forresten ennå til å se det pepperkakeprosjektet ditt;)

Christine<3

30.nov.2010 kl.17:40

fy søren. har sett denne før !

Christine Lövendahl

30.nov.2010 kl.18:41

desverre så tror jeg aldri det lar seg gjøre, å få på de merkene på plakatene :s

Cheyenne

30.nov.2010 kl.19:09

sv; takk, det var snilt! :D

Sofsen

01.des.2010 kl.00:10

Woho!

Pia

01.des.2010 kl.21:32

Jeg skriver under jeg.

bloggsafolk

01.des.2010 kl.21:50

Pia: Tommel opp!

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus