The invasion of the Non-Stops.

På tide med litt bloggings! Bloggeri-bloggera.

Jeg har brukt de siste dagene på intensiv eksamenslesing, eksamen, og drukning av mine sorger etter eksamen. Man kan trygt si at jeg ikke akkurat brilljerte denne gangen. Men jeg skrev en fryktelig koselig oppgave! Klarte på en eller annen måte å dra inn litt koselig førjulsstemning. Jeg skrev om pepperkaker på ex.phil eksamen. Don't ask me how. Jeg var småstressa hvertfall. Jeg hadde gambla litt på hvilke spørsmål vi skulle få, og det kunne jo gått alle veier. Og det gjorde det. Jeg gikk fra å ligge over pulten mens blekket sprutet euforisk, til å knuse fremtidsutsiktene med et blikk på oppgave to. Der hadde jeg ca null å bidra med, så jeg lagde en tusenbein av non-stop i stede. Mens jeg ventet på inspirasjon liksom. Til slutt endte jeg opp med å skrive noe alla: "JEG mener at Kants kategoriske imparativ ikke hadde rot i virkeligheten, derfor VELGER jeg å ikke reflektere rundt hvilke konsekvenser denne har hatt for menneskeheten i senere tid". Vår kjære foreleser (som alltid smatter litt for mye når han snakker, og alltid har på seg en litt for trang skjorte så den litt for store magen hans disser litt for mye) har lagt vekt på subjektivitet, så jeg lot det stå til.

Jeg var egentlig ganske fornøyd med meg selv jeg. Jeg følte meg som en intellektuell rebel. Eksamensvaktene derimot, var nok ikke helt enige. Du kjenner typen. De har vært ute i pensjon akkurat litt for lenge. De føler seg ikke lenger betydningsfulle. De bekjempet nazistene, og nå må de krangle seg til å få discount på vassen frukt. De skammer seg over dagens ungdom, men blir sur hvis du reiser deg for dem på bussen - for synes du virkelig de ser gamle ut!? Skamme seg. Det er disse damene som melder seg opp som eksamensvakter. De har funnet sitt kall. De er viktige igjen. Fedrelandet vil kollapse hvis de ikke vokter godt nok over oss unge eksamenstakere. Bottom line: De liker ikke folk som sitter og lager non-stop figurer mens de burde jodlet i lykkerus over å få ta eksamen i frie Norge. Remember the nazis? Jeg klarte å ignorere de stygge blikkene deres, og sørget for og ikke være igjen alene med de i klasserommet etter tiden var gått ut.

FREEDOM! Nesten. One exam down, three to go.

Jeg trodde forresten at de gamle damene hadde konspirert seg i mellom, og bestemt seg for å bring down the non-stop girl, for da jeg møtte studieansvarlig rett etter eksamen, sa han:

"Du. DU, burde ha VELDIG dårlig samvittighet."

*Excruciating silence*

"Du skylder klassekassa 56 kr."

Det kan jeg leve med. Jeg hadde ikke dårlig samvittiget engang. Jeg var bare positivt overrassket over at de gamle damene ikke hadde mobilisert til bakholdsangrep. Kanskje de ikke var så ille allikevel. Kanskje de bare ikke likte non-stop.

4 kommentarer

Rita Azar

05.des.2010 kl.19:08

Høhø, du er flink å skrive!

Jeg tipper at om du hadde hatt med svisker/rosiner i tillegg til non-stop så hadde du og eksamensvaktene vært bestevenner.

Dilli

06.des.2010 kl.21:09

Jeg tipper de gamle damene hadde lyst på nonstopen din...

Wendys

06.des.2010 kl.21:22

Haha, kjenner så godt igjen din beskrivelse av eksamensvaktene. Og ikke minst evnen til å skrive om ting en ikke vet noe om ;) Håper det gikk bra :)

The Teller

09.des.2010 kl.16:17

Likte svaret ditt på oppgave 2!

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus