A hard day's night.

Jeg får ikke sove. Jeg skulle legge meg tidlig i dag for å være uthvilt i morgen - dagen før dagen. Dagen før nok en eksamen. Bah. Jeg skulle legge meg tidlig for å slippe og komme subbende inn på lesesalen akkurat når alle andre er på vei ut til lunsj. Slippe alle de bebreidende blikkene fra mine kollokvievenner. Slippe å rushe til skolen med pulesveis og en kaffe i hver hånd - fordi jeg hverken rakk å titte meg i speilet eller spise frokost.

"Tøff natt? Høhø".

Nei, for faen. Jeg har jo ikke hatt en tøff natt. Ikke i det hele tatt. Ulidelig kjedelig, faktisk. JEG FÅR BARE IKKE SOVE! og jeg blir helt gal av det. Jeg sover i gjennomsnittet 3 timer hver natt, uansett hvilke mirakelkurer jeg prøver. Det eneste jeg nekter å prøve er sovepiller. No way, José.

Jeg ligger og tenker. På alt mulig. Hjelpes, nå høres jeg jo helt idiot ut. Men jeg gidder ikke selge meg selv for noe annet enn det jeg er, og en del av min personlighet er at jeg tenker alt for mye. Jeg får literally vondt i hodet av alle tankene som bouncer rundt der inne. Uviktige tanker som bare ikke har noe annet sted å søke tilflukt. Som ikke klarer å gjemme seg lenger når jeg legger hodet på puta og det er stille. I går natt tenkte jeg mye på Wikileaks, og annen verdensproblematikk. Snadder. I dag klarer ikke hjernen å slutte å synge. Inni meg, på mute.

Så jeg tenkte som så, at hvis jeg må ligge her å nynne søvnløs for meg selv, kan dere gjøre det og. Værsågod, enjoy.

 

6 kommentarer

husk meg

08.des.2010 kl.22:47

Kan du huske meg?

Nathalie Dahl Naalsund

08.des.2010 kl.22:48

ha en god natt :)

Eldnu

08.des.2010 kl.22:55

Får håpe du får sove litt da, lykke til i morgen!

-Eldnu

www.eldnu.blogg.no

bloggsafolk

08.des.2010 kl.22:56

husk meg: ?

Linn

09.des.2010 kl.12:15

Jeg vet så alt for godt hvordan du har det.. Den siste måneden har jeg i gjennomsnitt sovet KANSKJE tre timer hver natt.. Det er enten at jeg faktisk klarer å stå opp om morgenen etter alt for lite søvn, eller at jeg rett og slett sover meg gjennom halve dagen fordi kroppen er utslitt etter en rekke våkenetter:/

Grusomme Marit

14.des.2010 kl.01:56

Du, når du kommer på lesesalen med pulesveis er det ikke bebreidende blikk du får. Det er misunnelse.

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus