The king and I.

Nå har jeg sittet i isolasjon for lenge. Eksamenstiden tar på. 2 down 2 to go! Så det blir nok fortsatt en stund til jeg orker blogge noe av relativ kvalitet. Men, pauser må man jo ha. Jeg har hørt at det er veldig viktig å ta pauser når man er i en stressende eksamensperiode, så jeg tar pauser HELE tiden. I dag fant jeg ut at jeg ville sosialisere med andre enn bøkene mine, uten å trenge å legge noe særlig energi i det. Uten alkohol (leveren min har fått seg en velfortjent pause), men med mye morro. Hm. What to do?

Joda. Jeg har svaret. Håndball EM! Spenning.

Jeg klarte å grave frem et Norge-skjerf, et par flagg og litt ansiktsmaling. Tommel opp! Kampklar.

Lillehammer er en koselig by egentlig, men så KALDT! Skjønner ikke hvordan folk klarer å bo her. Jeg skal hvertfall aldri bosette meg her. Jeg hadde selvfølgelig klint til med krigsmaling rett før jeg dro, og trodde seriøst jeg måtte amputere bort kinnene mine. Malingen stivnet helt i kulda, og jeg klarte ikke bevege ansiktet. Litt av et syn. Når jeg endelig kom inn i hallen så man sikkert ikke at jeg hadde malt på meg flagget engang, resten av ansiktet var like rødt.

Jeg var egentlig litt nervøs, for en liten fugl kalt VG hadde visket meg i øret at det norske laget slet med omgangssyke! Jeg har ingen planer om å bli syk rett før min etterlengtede ferie, så jeg passet på å surre et par flagg godt rundt munnen min. Håndballgangztah 4 real.

Men, som dere sikkert vet gikk ca. ingenting Norges vei. TJUESYV strake EM seire, også taper de akkurat i kveld. Trist. Jeg tror jeg må slutte å møte opp på sportsarrangementer, mine lag taper nesten alltid når jeg er der. Så; sorry Norge.

Og btw, jeg var visstnok på tv. Så hvis dere ønsker å hunt me down for å ha jinxa kampen burde det ikke være umulig. Kjennetegn: hun som hadde glemt å shave armhulene. Jadda.

Nå skal jeg sove bort sorgene, hvis jeg bare klarer å skrape av denne malingen som tydeligvis IKKE var ment for menneskehud+kulde. Kan man bruke neglelakkfjerner i ansiktet?

Og jeg som hadde pakket meg så godt inn....

984748-1-1292190235725.jpg

 

2 kommentarer

ceciliejo

13.des.2010 kl.00:02

Sv; Tusen takk for kommentaren! : )

Kult med en lang liste da! :D

Linn

13.des.2010 kl.22:32

Hehe, skal ikke være lett å være supporter;)

SV: Ja får virkelig satse på det. Sov en og en halv time i natt, resten av tiden brukte jeg til å jobbe med oppgaver.. Er utrolig klar for sengen nå!

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus