Sjukling.

Jeg er syk. Sykt typisk. I stad la jeg meg godt til rette på sofaen med dynex2 og et lass paracet, men ca 10 sekunder senere ramlet det inn et lass med venner av mine samboere. Fest. Igjen. Jepp, it's back on! Forvent dere opptil mange frustrerte innlegg om farene ved å bo i kollektiv.

Selvom dette fikk meg til å føle meg slik..

...fant jeg ut at: If you can't beat them, join them! En flaske nesespray, et brett paracet og en øl senere ser jeg slik ut:

Så nå er det ut. På en onsdag. Sosialisering på høygir.

Og forresten, minner om deres unike sjanse til å stille meg så mange riv ruskende x-rated spørsmål dere måtte ønske. På mail (bloggsafolk@gmail.com) eller i kommentarfeltet.

Foto: www.weheartit.com

9 kommentarer

Mari Bekkevold

12.jan.2011 kl.21:17

Kjett å være sjuk :(

Linda

12.jan.2011 kl.22:11

sv: takk :) skippertak og jeg "go way back"

God bedring !

Sarah

12.jan.2011 kl.22:31

Så fin blogg! Ha en fin dag videre :)

dikternesverden

12.jan.2011 kl.22:35

Det er jo bare så dumt da. Huff Huff Huff a meg altså! Takk for at du tar deg tid til å oppdatere bloggen min fugl :-) Vi vil kontakte deg om du har noe du lurer på, vi tar kontakt på hjelpetelefonen. Ring Ring!! Hjeeeeelp.. Det ringer i telefonen. Ånei :O Hva skal jeg gjøre ? DU SKAL TA TELEFONEN DIN ...!!!!

Klem! :-))

HURRA HURRA! Ja, idag har nemlig Reinert og Reihard navnedag. Jeg husker selv den tiden jeg het det, det var en stor suksess. Klem! :-)) Husk å hilse Reinert og Reihard fra meg.

BTW. Med det samme vi er igang her kan jeg bare nvne at siden du bor i Oslo kan du dra på Oslokino idag å se en film klokken 21.05, jeg har personlig sett at de ligger godt ann til å sende denne filmen. Filmen går i sal 1, eller en annen sal.

Hvis du er i god humøret ditt kan du bare ta tiden du trenger til å lese vår blogg. Den passer for alle sammen uansett hvor sakte man leser. Vi ser jo ikke hvor fort du leser, så ikke bekymre deg! Det går nok bra skal du se.

Klem.

www.dikternesverden.blogg.no

MVH A.L

GOD BEDRING ! :-)))))

herneitte

12.jan.2011 kl.22:41

God bedring da :) Vær med å stem på hvem du vil skal være med videre i konkuransen min :)

Linn

13.jan.2011 kl.00:47

Alltid gøy å være syk.. Er overlykkelig for at jeg endelig har blitt frisk etter julesyken:p

Good bedring:)

Wendys

13.jan.2011 kl.16:56

Haha, uff. Riktig god bedring! Jeg har ligget siden søndagen med influensa. Fantastisk med to guttunger på 4 og 6 som løper, hopper og tramper over meg i et ekstremt lite lydisolert hus, pluss en baby som griner og foreldre som glemmer at jeg hører alt de prater om over meg. Særlig når man er syk. Så man kan si... jeg skjønner godt hvordan du har det :/

Xani

16.jan.2011 kl.17:03

Jess, sjuk jeg å! Jævlig unødvenig merker jeg! Menmen, merker jeg er glad jeg ikke bor i kollektiv. Trur neppe kroppen min hadde orka noe mer enn sofa og tv atm. Men god bedring til deg i alle fall, så skal jeg prøve å bli bedre selv. Er jo jobb i morgen også;)

martheogamalie

17.jan.2011 kl.15:47

God bedring ! :)

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus