Isbjørner og Moskuser

Kjære frøken Rita Ormbostad.

Refererer herved til følgende utsagn:

"Gi mæ sama, isbjørna å moskusa! Æ syns d e d vi ska sæll, å itj at vi har åpne asylmottak!!!!"

Jeg er naturligvis enig i at det ville vært duket for et heidundrandes show hvis vi kunne fått et par isbjørner til å joike på scenen, mens et par tre moskuser sto og trampet takten. Men jeg tror desverre det ville vært litt varmt for isbjørnene i spektrum. Jamfør flombelysning. Isbjørn kan overopphetes ved temperaturer over 10 grader celcius, men jeg regner med at utfordringene tilknyttet innetemperatur er noe du har sjekket med MGP ledelsen allerede. Et annet problem er alle disse irriterende dyrevernerne som sikkert ville blandet seg inn. Tar du med hagla?

Over til en annen utfordring. Har du sjekket vektbegrensningene på scenen? Hvis man regner med at en fullvoksen moskus veier ca. 200 kilo, og en isbjørn mellom 300 og 800 kilo, må vel selv du innrømme at vi står ovenfor en liten utfordring. Om ikke annet et transportproblem.

Apropos transport. Isbjørner og moskuser lever ikke vanligvis i samme habitat. Har du erfaring med å samle nevnte dyr? Etter at transporten er unnagjort ser jeg for meg at vi holder moskusene i bakgrunnen, blant annet på grunn av deres sterke muskduft. Vi vil jo ikke skremme de på første rad. Ja også må de jo ikke skygge for samene naturligvis. Kanskje vi burde satt samene på stylter?

Jeg må skamfull innrømme at jeg lot meg rive med av MGP sirkuset, og heide på Stella. Jeg stemte 2 ganger til og med. Fra pappa sin mobil vel og merke, for det er jo egentlig bortkastede penger. Stemmene kom riktignok ikke frem, for vi hadde satt tv på pause mens vi lagde mat, for å være HELT sikre på at vi fikk med oss alt. At vi ikke gikk glipp av et eneste gullkorn fra Sundnes-munn eller glitterintifada. Etter å ha sett ditt glimrende forslag til MGP, med samer, moskuser og isbjørner, er jeg naturligvis glad for at stemmene ikke rakk frem.

Men tror du nok samer vil ha tid til å stille opp i MGP? I fjor mente de jo selv at 47.000 rein ble tatt av rovdyr, av 250.000 totalt. så jeg vil jo tro de passer litt bedre på i år. Hvis ikke vil det jo ikke være noe mere rein igjen om en 5-6 år.

Jeg vil til slutt foreslå et navnebytte. Stella Mwangi klinger unektelig litt bedre enn Rita Ormbostad i showbiz sammenheng.

Med vennlig hilsen,

E.

Ps. I fremtidige presseuttalelser vil det kanskje være nyttig å fokusere mer på rettskrivning enn på tegnsetting, men dette er kun ment som et konstruktivt innspill.Relevante artikkler:

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=10038468

http://www.kjendis.no/2011/02/16/kjendis/stella_mwangi/melodi_grand_prix/15453271/

15 kommentarer

mythologein

16.feb.2011 kl.22:20

Hahahahaha! Du er faen meg utrolig når det kommer til kåseri(?)-sjangeren! Du burde vinne en pris for slike tekster som dette! Nå kan jeg trygt le meg i søvn ikveld! Dette likte jeg! Er jeg heldig våkner jeg med six-pack (skrives det sånn?) i morgen! Ser det så jævlig for meg! Joikende isbjørner.. hahaha!

Maria

17.feb.2011 kl.01:47

Sv: Hei, takk for kommentar! :D Og utrolig koselig at du stakk innom bloggen min, blir jo glad av hyggelig respons!

Ellen Louise

17.feb.2011 kl.10:44

Så morsomt du skriver, veldig underholdene! Jeg har ikke fått med meg MGP eller noe som skjer på tv i Norge i det hele tatt, så jeg aner ikke hva du snakker om..men moro var det å lese uansett:D Takk for ord inne hos meg! Ha en flott torsdag:) Klem fra Ellen Louise

The Teller

17.feb.2011 kl.15:11

svar: Fritert Mars har jeg hørt ymse om. Vi får heller ta en tur til Skottland og smake der. Godt øl gjør hele smaksprøvelsen verd det. Men trokke jeg kommer til å teste det selv ass. Poppers er favoritten. Men skal selvsagt teste ut masse som bl. annet dette (som har laget seg selv i hodet mitt): kyllingfilet som man skjærer opp i en tynn strimmel, kladder på osteblandingen som jeg bruker i poppers (cheddar og philadelfia) så ktarre jeg på en halv jalapeno utenpå der igjen og slenger på kavringstrø helt til slutt. DET MÅ JO SMAKA HELT FOR JÆVLIG DIGG!!!!!?????

CHARLETT

17.feb.2011 kl.15:21

Sv: Ja, det er virkelig gøy å reise! :) Hehe, det kan hende :)

Maylen

17.feb.2011 kl.16:12

haha! Dette var morsomt å lese! Du er kjempe flink å fortelle og utrykke deg. Har lest litt igjennom bloggen din nå og det skal jeg fortsette å gjøre! Stå på!

The Teller

17.feb.2011 kl.16:42

Jeg fatter ikke at kjærringa turte å skrive noe så dumt en gang. Blir sjokka egentlig.

BloggFeber

17.feb.2011 kl.17:04

Innlegget er lagt ut på BloggFeber. :)

Linni Blystad

17.feb.2011 kl.19:38

NICE - innlegget ble lagt ut på bloggfeber, dudE! Du er flink!

Martine Wathne

17.feb.2011 kl.19:42

Haha, ho er rar...

Så på slutten av MGP, og stemte på Stella, men kun fordi eg ikke ville at noen av de som sang norsk skulle komme videre..

Lexie V

17.feb.2011 kl.21:20

Det der var flaut av henne ja. Det finnes desværre enkelte som tror de kan si hva som helst til lokalavisen/ på twitter fordi de er fra "små" kommuner, uten egentlig å tenke etter. Flaut.

Linn Marit

18.feb.2011 kl.00:03

Hahahaha! Dette må være noe av det mest geniale jeg har lest i hele dag!

Jeg håper virkelig jeg får sett samer, isbjørner og moskusokser i fin harmoni på en scene en vakker dag. Da ville nok livet vært komplett!

SV: Elsker det! Bloglovin er en av de mest geniale oppfinnelsene i bloggsammenheng splr du meg :)

Janne, kommenterer tilbake

18.feb.2011 kl.10:47

Morsomt x)

Håkon

18.feb.2011 kl.19:41

DU ASS <3

Ida-Mari

19.feb.2011 kl.10:52

Hehe, det ville tatt seg ut, ja. Og i såfall ville jeg tatt meg råd til fly og billett for å se dette syngende zoo'et live i spektrum ;)

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus