Hallo Bloggen.

Da jeg startet å blogge laget jeg en imaginær liste over ting jeg ALDRI skulle gjøre.

1. Legge ut et outfitbilde.

2. Unnskylde for lite blogging.

3. Starte et innlegg med "Hallo bloggen".

Tre gylne regler. Greit nok. Men så ble jeg plutselig litt glad i leserne mine (I blame you), så her kommer et brudd på den gylne regel nr.2: Sorry! Til mitt forsvar har jeg vært syk, trukket en visdomstann og flyttet. Hektisk liv. På mandag har jeg attpåtil min første eksamen dette semesteret, så det blir ikke akkurat et langt innlegg denne gangen heller. Jeg kommer sterkere tilbake en annen gang. Lover. Ti fingre i nesa. Nei vent. jeg fikk bare plass til fire. Okei, fire fingre i nesa.

Nå skal jeg fortsette å lese om normer og etikk i vitenskapen, og forhåpentligvis få til en grei karakter på ex.føkk eksamen.

Til slutt, til dere var på nippet til å legge inn en "savnet" anmeldelse hos politiet, dere kan jo bare følge meg på twitter! Da lover jeg å si fra hvis jeg er død. Ti kniver i hjertet (den skal jeg ikke prøve meg på, dere må nesten bare stole på det). @bloggsafolk. Knock yourselves out.

Og HELT til slutt. Siden jeg brøt regel nummer to, kan jeg jo bare bryte de andre og. Dette er et bilde tatt fra en roadtrip gjennom Australia. Jeg står til venstre. Moralen er at man aldri skal be folk over 70 om å ta et bilde for deg.Hade Bloggen!

5 kommentarer

Karianne Antila

11.mar.2011 kl.13:09

Jeg ler, herlig innlegg og nydelig bilde. Lykke til på eksamen!

Thorbjørn

11.mar.2011 kl.20:12

Jeg som trodde pizzabudet hadde tatt deg.

Linn Marit

11.mar.2011 kl.20:16

Håper du er frisk nå da. Masse lykke til med eksamen! :)

Håkon

12.mar.2011 kl.01:53

Haha! Vet du, jeg liker deg. Og vet du hva mer, siden du ba meg ordne twitter i bursdagsgave, skal jeg gjøre det. Oh yes.

Linn Marit

12.mar.2011 kl.13:27

SV: Haha, ja det ville jo vært for dumt å levere kuponger ;)

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com Twitter: bloggsafolk

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus