Them Japs.

Så var det kjerringa som ikke skulle blogge før eksamen var overstått.

Jeg skulle ikke være på internett engang.. Jeg er fryktelig ambisiøs skjønner dere. Den planen holdt i ca. 25 minutter. Like lenge som det tok å steke en frossenpizza til frokost. Mens pizzaen sto i ovnen leste jeg faktisk, men etter frokost fant jeg ut jeg kunne unne meg selv litt tid på dataen mens jeg spiste. Men så glemte jeg kaffen! Det gårn'te. Så da ble det en time til. Og plutselig var klokka blitt halv fire.

Men herregud det er ikke min feil at det skjer så mye her i verden HVER gang jeg egentlig må fokusere på skolen! Vet ikke Japan at jeg har eksamen snart? Mens jeg satt her og fulgte med på dramaet oppdaget jeg denne linken. Jeg likte for eksempel kommentaren til Arron SoTennessee Whitfield:

"OMG!!! Im so sick of people "praying for Japan" "we should all help" i dont know wha happened in yall brain but they're the same people that bombed Pearl Harbor! get it together mane, I have no sympathy for em, Tragic stuff happen every single day!!"

Greit, jeg er også "sick of people praying for Japan", men av HELT andre grunner. Som den gode samfunnsborger jeg er bestemte jeg meg for å ta ansvar for oppdragelsen av denne Arron (btw, hvem HETER det?), noe foreldrene hans tydeligvis ikke gadd. Så jeg sendte ham en melding.Det viser seg at godeste Mr. Whitfield tilhører den amerikanske marinen, så nå venter jeg spent på at CIA skal banke på døra. I mellomtiden tenkte jeg spise litt twist. Men så var alle de gode bitene tatt! Ah, min ulykke skal ingen ende ta. Damn vennene mine og den gode smaken deres.

984748-1-1299941591550.jpg

15 kommentarer

Mari Bekkevold

12.mar.2011 kl.15:59

Helt fælt :/

Håkon

12.mar.2011 kl.16:20

Okei, to ting. For det første, stakkars Arron. Du VEIT han karen ble amma alt for lenge, liksom, og nå overkompanserer han hele tiden.

For det andre, det er jo bare de gode bitene som ligger igjen!

sjokoladeilomma

12.mar.2011 kl.17:38

Fantastisk innlegg :D

Synøve Jahr

12.mar.2011 kl.19:54

Du er så flink og har så rett!

Bare si ifra når CIA kommer på døra, så skal jeg komme å redde deg. Jeg mener... De gir deg TVILSOMT nett til å blogge dine herlige innlegg i.... CIAfengslet?

Uansett: HVOR er Daimen? On the other hand; fem av twistene er mine favoritter, så vi kan gjerne være Twist-mates. Just sayin'!

satirespot

13.mar.2011 kl.11:24

Haha, veldig bra:) Og til Synøve sin kommentar om CIA-fengsel - null stress, Jonas Gahr Støre fikser biffen (medium stekt!) slik at du får sone i Norge. Der har du tilgang på alskens moro som nett og mobil og kan heldigvis ufortrødent blogge videre! Dessuten kan du jo følge Ronny og Jånni up close and personal :)

Line Toftemo

13.mar.2011 kl.14:34

Hmh, jeg syns kanskje det kan bli litt masse jeg også. Men det går jo ikke ann å sammenligne naturkatastrofer og krig. Og det er jo sivile folk som ikke hadde noe med krigen å gjøre i det hele tatt, så i bunn og grunn er det en tragedie.

Sv: Ikke sant? Tror det er noe jeg kan finne på å gjøre og :p

Thorbjørn

13.mar.2011 kl.18:31

Hæ, både japp og caramel er jo gode.

Og det er bra du lekser opp for cluelesse amerikanere. Han bare "Norway, is that in Canada?"

Synøve Jahr

13.mar.2011 kl.21:21

// Kanskje det! Jepp, Cuba er kult. Støre kommer nok til å være på saken med en gang, og i mellomtiden kommer jeg flyvende med Pepsi ogen hel pose med BARE Daim - og kanskje til din nyansatte sugarmama (evt Daddy, det ryktes at det er flest menn der..).

Daim er en berikelse til twistposen. Hjerte.

Alexia

13.mar.2011 kl.21:24

nei er det no rart det er krig i verden sier jeg bare.

Og vi kan visst ikke være twist-mates for kokos er borte..............

Linn

14.mar.2011 kl.04:24

Oooh, let med know hva godeste Arron svarer da!

Christine Lövendahl

14.mar.2011 kl.13:04

herlig innlegg! :)

Silje Troy

14.mar.2011 kl.23:09

Send den til venstre i bollen til meg om du skal være så fin på det.

Linn

15.mar.2011 kl.02:53

SV: Haha, håper virkelig han svarer deg altså! :p

Lister er genialt da. Jeg lager de, problemet mitt er at jeg glemmer å lese de etterpå. Av alt som sto på den listen, var det bare EN ting jeg faktisk gjorde :p

The Teller

15.mar.2011 kl.07:51

Det blir like teit som når folk sier "VI vant! VI vant" når en eller annen norsk skiløper gikk raskest i løypa.

DU vant ikke din sofa-greis, Petter vant....

Ellers - supert inlegg *datasmil*

Mia Milde

15.mar.2011 kl.14:36

SV:

Åh, det var hyggelig! Jeg er ikke så glad for at jeg oppdaget bloggen din, sånn siden jeg ikke leser blogger, men jeg setter fryktelig pris på at jeg fant deg på Twitter. Lover å være din faste følger! ...ihvertfall i en uke. Knis.

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com Twitter: bloggsafolk

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus