Et livstegn.

Hallo! Altså, jeg ville bare fortelle at jeg lever. Så vidt. Men jeg har ikke tid eller ork til å skrive noe særlig, for det er litt annet som skjer. Jeg blir oppriktig provosert av alle som oppdaterer statusene sine med:

Iiiiiis, sol, grilling, varme, ferie og venner<3<3

You catch my drift. Ikke det at jeg ikke er glad på deres vegne, men det er bittert at min april ser mer ut som dette:

Føkk. Bachelorinnlevering, 3 eksamner, mensen, blakk, feber, ensomhet, jobbavslag, flytting, begravelse.

MEN. 13. mai, dere. 13. mai skal jeg danse naken i gatene! Nei, scratch that. De har ikke gater her jeg bor. Legg det til klagelisten min, denne gudsforlatte dalen. 13. mai er jeg FRI og tilbake i sivilisasjonens vugge. Oslo, mitt Oslo.

 Dette er en av tingene som holder meg i live om dagen. Tanken på The Gaslight Anthem på festival i sommer. Nam.

13 kommentarer

marie christine

18.apr.2011 kl.19:40

heh heh. (is, ferie og sol. hurra!)

mythologein

18.apr.2011 kl.20:16

Ja, jeg må si jeg begynte å bli bekymret for at du skulle forsvinne helt herfra. Setter stor pris på bloggen din :)

bloggsafolk

18.apr.2011 kl.20:27

mythologein: Hyggelig å høre. Likewise! Kommer sterkere tilbake når jeg gjenvinner friheten. Per dags dato sitter jeg isolert på min lille hybel og sjekker ordtelling på bacheloroppgaven en gang i minuttet. Bare for å være sikker på at det går fremover og ikke bakover.

mythologein

18.apr.2011 kl.20:30

Hørtes lite givende ut ja... jeg burde vel egentlig begynne seriøs lesning til matteeksamen nå, men jeg har en sånn fin egenskap hvor jeg alltid utsetter ting jeg ikke liker, til i morgen... det begynner å bli mye "i morgen" nå...

bloggsafolk

18.apr.2011 kl.21:07

mythologein: Sjæl. Men nå er det under en måned til jeg skal levere bacheloroppgaven, på 40 sider. I mellomtiden skal jeg ha en 6 timers metodeeksamen, levere et arbeidskrav på minst 10 sider, kommentere en annens arbeidskrav, og feire bursdag, hehe. Så det er liksom ikke noen flere morgendager igjen å ta av! Jeg klarer det nok, men hadde jo vært gøy å levere fra meg en oppgave jeg er litt fornøyd med, liksom.

Lykke til med matten! Jeg HATER matte, så er full av sympati.

Alexia

19.apr.2011 kl.10:43

Lykke til med bachelor og eksamen!

har savnet blogginnleggene dine jeg også, men riktig å ikke la bloggen komme først- gleder meg til du danser naken i gatene.

Ha en så fin april du kan!

The Teller

19.apr.2011 kl.12:48

13. mai skal jeg deff løpe så mye naklen jeg kan jeg også. 12.mai har jeg fått ny diger tattis på overkroppen og vil vise alle. Men, i første omgang så blir det nok bare Paddy som får se. Må jo holde den unna sola i groperioden. Trist!!

Thorbjørn

19.apr.2011 kl.15:01

Du kan jo ikke klage over at du har mensen i april. Alle har mensen i april. Hvertfall alle jenter. Hvertfall alle jenter som ikke er gravide. Og DA hadde du hvertfall vært i trøbbel. Plutselig kommer det ut en liten sneip som du må passe på. Så det er ikke så fælt. Ikke er det så lenge til 13.mai heller. :)

satirespot

19.apr.2011 kl.17:30

Det som er fint vettu Thorbjørn, er at man alltid har lov til å klage over mensen. Hvertfall hvis man er jente. Kanskje ikke hvis man er gravid, men da kan man forhånds-klage (for det er vel rimelig stor sjanse for at den dukker opp igjen).

Personlig er jeg keen på å klage litt på at da jeg tidligere i dag klattet på med solkrem og hev meg i bilen for en lang fin piknik i det fri, så ble det overskya og kaldt og nå regner det jaggu.

Men jeg velger å se positivt på det; maybe my terrible terrible misery (viktig å få frem hvor fryktelig ille jeg hadde det;) makes bloggsafolk happy? :)

21.apr.2011 kl.14:00

Lykke til! Synes du kan oppdatere om hva du gjør allikevel da. Alle trenger en pause fra bachelor innimellom!

bloggsafolk

21.apr.2011 kl.14:02

Thorbjørn: På vegne av alle verdens kvinner vil jeg gjerne rette en kollektiv klage mot mensen i april. Jeg synes det er fryktelig unødvendig, og venter fortsatt på den dagen hvor mensen bare: okei da, denne måneden har du nok å stri med.

bloggsafolk

21.apr.2011 kl.14:02

Anonym: Careful what you wish for.

bloggsafolk

21.apr.2011 kl.14:05

satirespot: Enig! Retten til å uttale seg om mensen er herved trukket tilbake for alle med penis. Nemlig. Og ja, det gjorde meg faktisk LITT happy. Så syntes jeg synd på deg, men regner med at du utnytter solen i dag? Jeg unnet meg en kaffe på trappa, så var det rett tilbake til bøkene.

Skriv en ny kommentar

bloggsafolk

bloggsafolk

22, Oslo

Ambivalent eklektiker. Kontakt: bloggsafolk@gmail.com Twitter: bloggsafolk

Kategorier

Arkiv

hits
blog comments powered by Disqus